Шановні батьки та жителі Боянської територіальної громади!

Шановні батьки та жителі Боянської територіальної громади! Висловлюємо щиру подяку за підтримку та допомогу в підготовці нашого ліцею до нового навчального року.

ФОТОЗВІТ

Так, це літо виявилося надзвичайно важким. Але спільними зусиллями педагогічного колективу і працівників ліцею, батьків наших учнів та Боянської сільської ради нам вдалося створити безпечний освітній простір для здобувачів освіти Боянського ліцею N1. Виражаємо щиру подяку батькам та Боянській сільській раді, за те, що у цей скрутний час знайшли можливість фінансово допомогти з поточним ремонтом класних приміщень, опалювальної системи, електрокотлів та підготовкою укриття, яке стане надійним прихистком у випадку повітряної тривоги.

Незважаючи на те,що укриття облаштоване, хочемо наголосити: безпека на першому місці! Батьки будуть обирати: якщо батько або мати вважає, що для дитини буде безпечніше дистанційне навчання - в цьому контексті діти можуть навчатися за програмою онлайн. Вибір за батьками! Колектив Боянського ліцею N-1 готовий надати якісні послуги,як дистанційного,так і очного навчання!

Дякуємо всім за підтримку, розуміння та допомогу. Ми цінуємо ваш внесок у нашу спільну справу та бажаємо усім здоров'я, мирного неба, душевного спокою.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.