Всесвітній день боротьби проти раку

фотозвіт

Щорічно, 4 лютого, відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, який започаткував «Міжнародний союз боротьби з онкологічними захворюваннями» (UICC).

У Боянському ліцеї N 1 велику увагу приділяють вихованню здорового способу життя серед здобувачів освіти. Напередодні цього дня були проведені бесіди, де старшокласники розширили свої знання про причини виникнення онкологічних захворювань, їх протікання, а саме головне – про запобігання та профілактику цих захворювань.

Метою проведення Всесвітнього дня боротьби з раком в ліцеї стало підвищення обізнаності учнів про одне з страшних хвороб сучасної цивілізації, привернення уваги до завдань, що стоять перед світом в боротьбі з цим захворюванням.

Вчитель природознавства, керівник гуртка «Юний дослідник» ШУРУБАР Сімона під час лекції закликала до вибору здорового способу життя, ранньої діагностики, якості життя та вчасного лікування захворювань. Гуртківці підготували інформаційний буклет «Як знизити ризик онкологічних захворюваннь».

Привертаючи увагу до запобіганнь, виявлення та лікування цього захворювання, вихованці усвідомили, що можна домогтися гарних результатів, а в деяких випадках і повного одужання.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.