Батьківські збори-тренінг

11.12.2017 проведено батьківські збори-тренінг з питань підготовки учнів до ЗНО-2018

Порядок денний

1. Нормативно-правове забезпечення ЗНО-2018

2. Особливості ЗНО-2018

3. Про проведення пробного незалежного оцінювання

4. Практичне заняття “ Пошук необхідної інформації на сайтах Українського центру оцінювання якості освіти та Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти”.

5. Практичне заняття “ Користуємось сайтом “Вступ Інфо”.

6. Перегляд відеофільму "ЗНО"

З метою якісної організації підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році, 11 грудня 2017 року у школі відбулися батьківські збори за участі головного спеціаліста відділу освіти Новоселицької районної державної адміністрації Ткаченко В.М., учнів 11-х класів 2017/2018 навчального року та їх батьків.

Директор школи А.В.Бота відкрила збори та наголосила «Лише об’єднавши» спільні зусилля усіх учасників освітнього процесу (педагогів, учнів, батьків), наполегливо працюючи, можна отримати якісний результат участі випускників школи у ЗНО-2018. Анжела Василівна акцентувала увагу присутніх на завданнях щодо підготовки до ЗНО-2018.

Директор школи довела до відома присутніх нормативно-правове забезпечення ЗНО-2018, календар та особливості проведення ЗНО-2018.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Мігалуш В.А. розповіла про особливості тестів з української мови, математики, історії України, біології, хімії, фізики, географії, англійської мови та французької мови.

Стосовно психологічної підготовки випускників до ЗНО-2018 слово мала Деменчук А.Ф., практичний психолог школи.

Про заходи з підготовки учнів 11 класів до складання ЗНО-2018 на рівні району та області довів до відома Ткаченко В.М., головний спеціаліст відділу освіти Новоселицької районної державної адміністрації

Кiлькiсть переглядiв: 1435

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.