Слава Українським добровольцям!

ФОТОЗВІТ

14 березня - День українського добровольця, ця дата була обрана не випадково, адже саме цього дня у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України захищати нашу державиу та суверенітет.

Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

Дякуємо гідним нащадкам козацького роду за їх сміливість, героїзм та мужність! Вітаємо всіх добровольців, щиро бажаємо міцного здоров'я, сили, твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя, надійного тилу.

Віримо, що скоро настане день, коли всі добровольці знову повернуться до мирного життя, своїх родин і справ, які дарують радість.

Слава Українським добровольцям!
Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.